I mange år hadde Linn drømt om å skape en butikk og kafé med god atmosfære. Så møtte hun Silje Kapstad Sunhordvik og Hanne Ovidia Hansen, som også hadde lignende drømmer. De slo sine hoder sammen, og de to siste flyttet fra sine hjembyer for å skape Larsen i Hamar!

 

08.08.2012 åpnet vi dørene til Larsen; butikk, kafé og bakgård.
Det var med stor spenning og begeistring vi konstaterte at 5-600 av Hamars befolkning kom på åpningen, noe vi syns var stort og overveldende. Nå har butikken og kafeen levd i 5 år, og vi kan ikke si annet enn at vi er fornøyd!
Det var en kronglete vei å kunne starte noe slikt, men det var virkelig verdt det.
Hanne og Silje har nå reist tilbake til sine hjembyer etter 2 og 3 år på Hamar. Vi er alle takknemlige for den herlige tiden vi hadde sammen med å skape dette konseptet!

Nå har stedet blitt en familiebedrift hvor Bybergene jobber og holder i de fleste tråder.
Anniken Byberg Hypponen leder trygt butikken på daglig basis, og hennes mann, Joel, tar bilder for oss og er selv barista.
Filip Byberg hjelper til med det meste der det trengs, og Geir er kaffespesialisten som har ansvar for Professo, er vaktmester og fikser alt vi trenger hjelp til. Sammen prøver vi å utvikle Larsen og Professo til å være et godt og spennende sted for Hamars befolkning.

Larsen er en butikk som selger merkeklær til dame og herre,  spennende og anerkjente interiørvarer, bøker og magasiner, illustrasjoner og velværeprodukter. Dessuten har vi masse delikatessevarer som er populære; fra lokale leverandører rundt Mjøsa, til utenlandske godsaker.
Kaffe, bakverk og enkle lunsjretter kan nytes i kaféavdelingen, ute på fortauet eller i bakgården når været og temperaturen tillater det. Bakgården er en perfekt setting for små konserter, selskaper og markeder gjennom året.

Nå gleder vi oss også over at Professo kaffebar har kommet inn til oss,
noe som styrker fokuset på spesialkaffe og dette fagfeltet.

 

HER ER ET PAR FILMER FRA FØR OPPSTARTEN I 2012